Korporacijos veikla

Ką nuveikėme 2019-2020 mokslo metais?

Nepaisant ekstremalios situacijos mūsų šalyje ir pasaulyje, 2019-2020 mokslo metai korporacijoje buvo įdomūs ir turiningi.

Per metus turėjome net 8 renginius: tradiciškai 2018-2019 mokslo metus baigėme Finis semestri, o naujus mokslo metus pasitikome Initium semestri. Socialinio vakaro metu geriau susipažinome ir smagiai leidome laiką kartu su būsimais korporacijos junjorais. Atėjus rudeniui, džiaugdamiesi ryškiomis gamtos spalvomis, Babtyno dvare nugrėbėme nukritusius lapus. Atšalus orams apsilankėme Nacionaliniame Kauno dramos teatre, spektaklyje „Balta drobulė“. Gruodžio mėnesį kartu su visa universiteto bendruomėne linksminomės šokių vakare, o Kalėdinio vakaro metu kalendorinius metus jaukiai pabaigėme draugų, maisto ir stalo žaidimų apsupty. Paskutinis mūsų organizuotas renginys buvo Vasario 16-osios šventė, kurią, tiesą sakant atšventėme šiek tiek anksčiau – per šv. Valentino dieną. Bet, žinoma, nepamiršome sudalyvauti ir šventinėje Vasario 16-osios eisenoje Kaune.

Per metus taip pat turėjome 1 senjorų ir 3 pirmininkų susirinkimus. Kadangi savo korporacijos neįsivaizduojame be mūsų artimų bičiulių ir draugų, dalyvavome ir kituose korporacijų bei tarporganizaciniuose renginiuose: korporacijų stovykloje, LSMU SA 30-metyje, Korp! Neo-Lithuania Vasario 16-osios pokylyje ir daugely kitų.

Taigi, šie 2019-2020 mokslo metai mūsų korporacijai buvo tikrai linksmi ir veiklūs, tačiau kaip ir visam pasauliui išskirtiniai ir pilni iššūkių. Tikimės, kad ateinančiais metais išliksime tokie pat pilni energijos ir naujų ketinimų.